За компанията

Eвростилл е семейна компания с повече от четвърт век опит в производството на интериорни и входни врати, дограма и окачени фасади. Фирмата е собственик на най-големия завод за врати на Балканския полуостров, проектиран и оборудван от водещи европейски компании в бранша. Производствените технологии отговарят на всички европейски и световни стандарти. Продукцията ни се реализира както на националния, така и на международния пазар, чрез износ в 18 държави. Марката и продуктите на Евростилл са познати на българския, европейския и азиатския пазар.

Продукти

На своите клиенти предлагаме продукти в стандартни производствени серии и специални разработки за индивидуални решения по дизайнерски проекти. Портфолиото ни съдържа широк спектър от модели на интериорни врати- класически и модерни, входни врати и врати за мокри помещения, пожароустойчиви врати, PVC и алуминиеви врати и прозорци, които намират приложение както в дома , така и в офиси, магазини, производствени помещения, хотели и др.

Качество

Инвестициите в най-модерни технологии и автоматизирано високотехнологично оборудване, изборът на материали и компоненти от водещи фирми в бранша, екипът от професионалисти са солидна основа за високо качество на произвежданите продукти. Всичко това ни позволява да изпълняваме големи по обем проекти без да губим гъвкавостта си и възможността да задоволяваме и индивидуални клиентски желания. Високо качество, огромен капацитет на производство, разумни цени, традиции и успешен опит на пазара – това са ключовите понятия за нас – екипа на Евростилл.

Ентусиазъм

Предприемаческият ентусиазъм на семейството ми, висококвалифицирана работна ръка, заедно със солидната инвестиция дава на компанията ни непрекъснатото развитие и ни прави конкурентоспособни на пазара . Постоянните ни проучвания и маркетингови изследвания, вниманието към детайла, са ключови за да предложим качествени продукти, които отговарят на нуждите на пазара в международен мащаб и ни прави една от най-успешните компании. Евростилл е силно динамична компания от Югозападна България, като продукцията ни се изнася в над 18 държави.

87

Дистрибутори в страната

4000

Брой износ врати на месец

4600

Складова наличност